...
Fred van Beek | Yoga-, massage-, adem- en ontspanningstherapeut
© 2005 | Design: pittig.nu
  media mijn CV yoga? vragen? de praktijk feest voor de geest fred's shop stoelmassage blijf gezond...
 

Feest voor de Geest!

Maak uw zakelijke bijeenkomst tot een inspirerende ervaring

Bestel nu!!
Een van de 9 nieuwe uitgave van de yoga CD's + infoboekje

 

Yoga

  Wat is yoga en Meditatie?
   
 
 
 

Yogalessen worden gegeven op

dinsdag om 10:00 en 18:30 u.
woensdag om 18:30 u..
Nieuwsgierig? Kom eens langs voor een proefles voor 10 euro! Privélessen op aanvraag.

Informatie, boekingen en correspondentie

Groepspraktijk Fred van Beek,

Uiterwaardenstraat 40,
1079 CA Amsterdam,
tel. 020-642 16 19
e-mail:info@fredvanbeek.com

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Voer hieronder je e-mailadres in

Aanmelden Afmelden......
 
 

down

Genieten gewoon een uurtje voor jezelf, heerlijk ontspannen. Velen denken dat je je lichaam in allerlei vreemde bochten moet wringen. Niets is minder waar! Dit mens-zijn is het grote kosmische geheim dat in deze tijd verloren dreigt te gaan. Yoga is… jezelf onderzoeken. Iets te weten te komen over jezelf. Men leert zijn lichaam kennen en bewust worden. Door deze bewustwording komt men in een waakzame rusttoestand die een overzicht geeft van wie en wat men is. Onze latente krachten komen vrij en komen tot ontplooiing.

Download de Flyer nieuwe flyer

Yoga en meditatie...
zijn geen prestaties. Het is je openstellen voor wat er binnen in je gebeurt. Door de combinatie 'Yoga en meditatie'zoals ik die geef, overzie je alles beter. Je creativiteit wordt grenzeloos. Wanneer je gevoelsleven harmonisch is, zul je als individu meer uitstralen, je geest zal krachtiger worden en het verstand zal effectiever zijn. Je wordt je bewust van je natuurlijke ademproces.

Yoga en meditatie …
hebben op het zenuwstelsel en op het lichaam als geheel een grote invloed. Door gelijkmatige beoefening van yoga komen alle spanningen geleidelijk vrij. Yoga is een blijde ervaring, die het van spaaning bevrijde gemoed bereikt.

Yoga en meditatie …
zijn door de combinatie rust en activiteit eenvoudig en natuurlijke technieken om het zenuwstelsel te verfijnen. Yoga is onafhankelijk van geloof of het aanvaarden van theorieen. Yoga is een techniek .. om het lichaam tot rust te laten komen, waardoor het de spanningen en problemen van het leven beter het hoofd kan bieden. Door yoga komt het lichaam tot diepe rust en in deze toestand kunnen fysieke afwijkingen worden opgeheven.

Yoga is geen 'tranquilizer'…
Want de persoonlijkheid groeit en evolueert. Er gebeurt niet plotseling iets. Het is een natuurlijk organisch proces. Rust en ontpanning zijn de eerste resultaten van yoga en meditatie. Men kan zich temidden van alle dag terugtrekken op een eiland van rust. Door dit omschakelen naar rust krijgt men het vermogen, via het vegatatieve zenuwstelsel, invloed ui te oefenen op de organen van het lichaam.

Bij geen andere techniek wordt onderlinge samenhang van lichaam en geest zo doeltreffend gedemonstreerd als bij yoga. Als bevrijder van lichaam en geest kent de yoga haar weerga niet. Geen krampachtige bewegingen komen er aan te pas en zelfs bij dynamische houdingen zijn de bewegingen langzaam en spontaan. Asana's(houdingen) reorganiseren het zenuwstelsel en brengen een natuurlijke harmonie tussen lichaam en geest tot stand. Voor ieder naar zijn eigen mogelijkheden.

Let wel...
Ik heb al mijn yoga- en ontspanningstechnieken aangepast aan ons Westerse denken en doen. Met het accent op de ademhaling ontdekken dat je lichaam een bron van plezier en kracht is.

Yoga Flyer

Download de Flyer