...
Fred van Beek | Yoga-, massage-, adem- en ontspanningstherapeut
© 2005 | Design: pittig.nu
  media mijn CV yoga? bij u thuis de praktijk feest voor de geest fred's shop stoelmassage blijf gezond...
 

afspraak maken
Maak een privé-afspraak met Fred voor…?

Bij u thuis of in de praktijk van Fred van beek

Stoelmassage
even bijkomen op het werk.
In u werkruimte tot rust komen.

Fred komt bij u langs!

 

Feest voor de geest

  Maak uw zakelijke bijeenkomst tot 'n inspirerende ervaring
   
 
 
 

Vergaderingen, seminars, congressen, personeelsdagen en motivatieprogramma’s vergen heel wat energie. Het is dan ook geen wonder dat de meeste deelnemers zich na verloop van tijd onvoldoende kunnen concentreren.
De balans tussen lichaam en geest raakt steeds verder verstoord naarmate de dag vordert. Waardoor de creativiteit afneemt en de stemming terugloopt. Met als resultaat dat uw zakelijke meeting met datgene teweeg brengt wat u had gehoopt.
Integendeel zelfs.

Een aangename onderbreking.
Juist als u veel verlangt van de deelnemers aan uw zakelijke bijeenkomsten, is een aangename onderbreking zeker op zijn plaats. Las tijdens uw eerstvolgende meeting eens een pauze in voor een ontspannende workshop 'Even op adem komen met Fred van Beek'.
Een inspirerende ervaring die door iedereen als plezierig en leerzaam wordt ervaren. In een klein uur tijd weet Fred van Beek alle deelnemers te motiveren, toe enthousiasmeren en te stimuleren. Met zeer eenvoudige ademhalingsoefeningen slaat hij een brug tussen lichaam en geest.

Positieve kracht en energie.
Als geen ander leert Fred van Beek zijn toehoorders om het beste uit zichzelf te halen. Zijn workshops maken positieve krachten los en geven nieuwe energie.
De deelnemers voelen zich al na enkele minuten een compleet ander mens, wat weer een positieve weerslag heeft op het vervolg van uw bijeenkomst.
U boekt meer resultaat dan u voor mogelijk houdt. Het is dan ook met voor niets dat Fred van Beek reeds te gast was op meetings van bedrijven als Beaphar, KPMG, Philips, Management Plus, Unigro, Vereniging Volkswagendealers, evenals bij diverse Hogescholen en non-profit instellingen.

Mentaal en fysiek in topconditie.
'Even op adem komen met Fred van Beek' is een regelrechte oppepper na enkele uren zware geestelijke inspanning. Even op adem komen verhoogt de creativiteit, het uithoudingsvermogen en het welzijn. Net kweekt een 'winners gevoel' en brengt de deelnemers zowel mentaal als fysiek in een topconditie. Wat uiteindelijk positief doorwerkt in de bedrijfsvoering en bedrijfscultuur.
Even op adem komen vermindert het ziekteverzuim en bevordert de gezondheid. Het neemt angsten weg waardoor men zich vrij en ontspannen voelt.

 


Het profiel van Fred van Beek.
Fred van Beek oefent reeds 40 jaar een eigen praktijk uit voor yoga-, massage-, adem-, en ontspanningstherapieën. Hij was ruim 22 jaar de masseur van het Nationale Ballet en gaf daarnaast als anatomiedocent les aan de Balletacademie.

Via radioprogramma’s voor de NOS en Veronica wist hij een breed publiek voor zijn oefeningen te interesseren. Aangemoedigd door de vele enthousiaste reacties schreef hij in 1992 het boek 'Even op adem komen'.

Met daarin een voorwoord van bekende Nederlanders als oud-staatssecretaris Prof. Dr. Ferdinand Grapperhaus, presenta¬tor Jos Brink, fotograaf Paul Huf en interieurontwerper Jan des Bouvrie. Inmiddels heeft Fred van Beek als exponent van het alternatieve 'circuit' bewezen over voldoende 'aarde' te beschikken om geen zwever te zijn.

Wilt u even op adem komen?
Ontdek wat de workshop 'Even op adem komen' voor uw zakelijke bijeenkomsten betekent. Stuur voor meer informatie of een afspraak een email

 

 

 
 

 
 

Yogalessen worden gegeven op

dinsdag om 10:00, 18:30 en 20:00 u.
woensdag om 18:30 en 20:00 u.
Nieuwsgierig? Kom eens langs voor een proefles voor 10 euro! Privélessen op aanvraag.

Informatie, boekingen en correspondentie

Groepspraktijk Fred van Beek,

Uiterwaardenstraat 40,
1079 CA Amsterdam,
tel. 020-642 16 19
e-mail:info@fredvanbeek.com

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Voer hieronder je e-mailadres in

Aanmelden Afmelden......