...
Fred van Beek | Yoga-, massage-, adem- en ontspanningstherapeut
© 2005 | Design: pittig.nu
  media mijn CV yoga? bij u thuis de praktijk feest voor de geest fred's shop stoelmassage blijf gezond...
 

Blijf Gezond Doe Het Zelf...
Van a tot z over hoe je je eigen lichaam sterk en gezond houdt.

Zwangerschapsbox 3CD + boek
Een complete begeleiding van zwangerschap tot na de geboorte. Met doeltreffende informatie.

 

Blijf gezond

  Gordelroos
   
 
 
 

Zie Eczeem, verder: vanaf de Heldenhouding inademend helemaal doorstrekken en bij de uitademing met kleine onderbrekingen ppppp de romp naar rechts bewegen en ook naar links. Doe dit een paar maal per dag. Het geeft een goede doorstroming in je flanken, daar waar vaak de gordelroos voorkomt. Breng positieve energie naar je huid. Die energie gaat naar je uiteinden van de huidzenuwen die door de gordelroos zijn aangedaan. De vaak onhoudbare pijn verdwijnt.

Meditatie

Meditatie Zie Leverproblemen. De Neuscyclus ademhaling afwisselen met de Vuurademhaling. Krachtig inademen door je rechterneusgat, sluiten, en krachtig uitademen door je linkerneusgat. Krachtig inademen door hetzelfde linkerneusgat en krachtig uitademen door je rechterneusgat. Het ritme opvoeren tot snel en zeer snel (zie ook Vuurademhaling bij Energieproblemen). Let goed op dat je bij het inademen de buik goed uitzet en bij de uitademing goed intrekt. Doe dit in het begin niet langer dan vijf minuten. Het reinigt je bloed, versterkt je huidzenuwen.

En laat het verder heel stil zijn binnenin je. Voel, dat als je inademt, de adem door je huid naar buiten komt. Je huid is ook een zintuig. Voel hoe alle porin ademen, ze openen en sluiten zich, ze geven en ontvangen. De adem wordt heel langzaam en diep, voel hoe diep de ontspanning wordt. Je voelt de pijn niet meer van de gordelroos. Ga diep naar binnen en luister, je bent klaar om de stilte en het Licht te ontvangen. Ontsteek het licht, voel je n en verbonden, alles is vol energie, stilte en geluk, geef het lichtdoor aan anderen.

Ga heel zachtjes of hardop de klank n......a.....m..... produceren. De n..... resoneert op de neuswortel (er zitten zenuwpunten die op je huidzenuwen werken), de a..... op het hart en de m..... op je huid rondom je middel (gordel). De klank nnnnaaaammmmm op de uitademing brengt stralende golven van licht en geluid binnenin je. Je kunt je grenzen weer verleggen, kom naar buiten door je huid, niet bang zijn, je hoeft je niet te verdedigen, niemand valt je aan. Alles ontstaat uit licht en klank. Ook jij bent deel van die energie en trillingen. Wees thuis bij jezelf, daar is het Licht, daar is de Vonk aanwezig.
 

 


 

 
 

Yogalessen worden gegeven op

dinsdag om 10:00, 18:30 en 20:00 u.
woensdag om 18:30 en 20:00 u.
Nieuwsgierig? Kom eens langs voor een proefles voor 10 euro! Privélessen op aanvraag.

Informatie, boekingen en correspondentie

Groepspraktijk Fred van Beek,

Uiterwaardenstraat 40,
1079 CA Amsterdam,
tel. 020-642 16 19
e-mail:info@fredvanbeek.com

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Voer hieronder je e-mailadres in

Aanmelden Afmelden......